Kalusto ja retkeilytarvikkeet

Kolon varastosta saa ensisijaisesti tavaraa lainaan torstaisin klo 19.30 (sovi asiasta kuitenkin etukäteen Laijan kanssa).

Varastoa saa itsenäisesti käyttää vain varastovastaavat, hallituksen jäsenet ja johtokuusikko. Erillisluvalla muut, kysy aina lupa ja toimintaohjeet varastovastaavilta.

Kaluston lainaamisen säännöt johtajille:

  1. Merkkaa tarkasti listaan, mitä otit (huom! trangioiden kanssa ota aina puukapustat)
  2. Palauta lainaamasi tavarat mahdollisimman nopeasti käytön jälkeen joko suoraan lainaajan kanssa varastoon tai sovitusti kolon keittiön pöydälle (laita selkeä lappu keneltä tavarat ovat). Jos palautat kolon pöydälle, muista laittaa siitä viesti Laijalle. Huolehdithan siitä, että varastovastaavien ei tarvitse soitella perääsi, vaan oma-aloitteisesti varmistat tavaroiden palautuksen käytön jälkeen.
  3. Palauta varastoon vain ehjiä, kuivia ja siistejä tavaroita. Lainaajan vastuulla on hoitaa mahdollinen pesu/kuivatus. Jos retkellä joku Mavan tavara rikkoutuu tai häviää, kerro siitä ehdottomasti varastovastaaville.
    1. Teltat ja laavut tulee aina kuivattaa/tuulettaa huolellisesti käytön jälkeen
    2. Trangiat pitää pestä ja kuivata (!!) huolellisesti. Huom! Kuivaa myös kaasun ympärillä oleva pussi ilmavasti, muuten se homehtuu!
    3. Siisti työkalut. Jos työkalut tarvitsevat teroitusta, kerro siitä eteenpäin varastovastaaville.

Kolon varastovastaavina toimivat:

Larissa “Laija” Olasvuori, 050-5473090

Pekka Heikkinen, 050-4582264

Hannu Saarinen, 040-7250275

Löydät kolon varastossa olevan kaluston tiedot alta. Tutki listaa ja käytä hyödyksi koloilloissa, kisoissa, retkillä ja leireillä. Jos kaipaat jotain, mitä meiltä ei vielä löydy, kerro siitä varastovastaaville, niin teemme asiasta hallitukselle esityksen.