Seikkailijat (10-12 v.)

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue. Seikkailijajoukkuetta johtaa sampo.

Lippukunnassamme toimii keväällä 2020 kolme seikkailijajoukkuetta: toisen vuoden seikkailijajoukkueet Laiskiaiset ja Flanöörit (Flanööreissä mukana myös ensimmäisen vuoden seikkailijoita) sekä ensimmäisen vuoden seikkailijajoukkue Liilat Virtahevot.

Seikkaijoiden ohjelmaan kuuluvat viikoittaiset kokoukset kololla. Kokouksissa harjoitellaan mm. retkeilytaitoja sekä ryhmässä toimimista. Lisäksi kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa. Kokousten lisäksi seikkailijoiden toimintaan kuuluvat partiotaitokilpailut, seikkailijoiden omat retket sekä lippukunnan yhteiset retket ja leirit.

Seikkailijan ihanteet

  1. Kunnioittaa toista ihmistä
  2. Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  3. Olla luotettava

Seikkailijalupaus
“Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,
omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa seikkailijan ihanteita ja olla avuksi toisille.”

Kun haluat tietää enemmän

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä seikkailijan oman ryhmän johtajaan. Mikäli hän ei ole tavoitettavissa tai asia koskee yleisesti lippukunnan toimintaa, ole yhteyksissä vastaavaan sampoon. Myös lippukunnanjohtaja osaa tarvittaessa auttaa.

Ensimmäisen vuoden seikkailijat (s. 2009)

Liilat Virtahevot
Sampoina Marika Ketomäki, Anne Porrassalmi, Suvi Rajamäki ja Onerva Vilkman. Joukkueessa mukana 12 seikkailijaa. Kokoukset torstaisin klo 18-19.30 kololla.

Toisen vuoden seikkailijat (s. 2008)

Flanöörit
Sampoina Nella Selin, Siiri Aleksejev, Suvi Simola, Aleksi Heikkinen, Oona Larmala ja Vilma Rönty sekä luotsina Hannamari Haikonen ja Anna Syrjänen. Joukkueessa mukana 12 seikkailijaa. Kokoukset keskiviikkoisin klo 18-19.30 kololla.

Laiskiaiset
Sampoina Larissa Olasvuori, Eve Koivula ja Hanna Kalliomäki. Joukkueessa mukana 13 seikkailijaa.
Kokoukset torstaisin klo 18-19.30 kololla ja lähimaastossa.

Vastaava sampo:

Elina Järvinen
elinamaria.jarvinen@kolumbus.fi