Seikkailijat (10-12 v.)

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue. Seikkailijajoukkuetta johtaa sampo.

Lippukunnassamme toimii syksyllä 2020 viisi seikkailijajoukkuetta: kolmannen vuoden seikkailijajoukkueet Laiskiaiset ja Flanöörit (Flanööreissä mukana myös toisen vuoden seikkailijoita), toisen vuoden seikkailijajoukkue Liilat Virtahevot ja ensimmäisen vuoden seikkailijajoukkueet Kotkat ja Mursut.

Seikkaijoiden ohjelmaan kuuluvat viikoittaiset kokoukset kololla. Kokouksissa harjoitellaan mm. retkeilytaitoja sekä ryhmässä toimimista. Lisäksi kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa. Kokousten lisäksi seikkailijoiden toimintaan kuuluvat partiotaitokilpailut, seikkailijoiden omat retket sekä lippukunnan yhteiset retket ja leirit.

Seikkailijan ihanteet

  1. Kunnioittaa toista ihmistä
  2. Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  3. Olla luotettava

Seikkailijalupaus
“Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,
omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa seikkailijan ihanteita ja olla avuksi toisille.”

Kun haluat tietää enemmän

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä seikkailijan oman ryhmän johtajaan. Mikäli hän ei ole tavoitettavissa tai asia koskee yleisesti lippukunnan toimintaa, ole yhteyksissä vastaavaan sampoon. Myös lippukunnanjohtaja osaa tarvittaessa auttaa.

Ensimmäisen vuoden seikkailijat (s. 2010)

Mursut

Sampoina Petri Eerola, Marko Haatanen ja Otto Petäjä. Joukkueessa mukana 13 seikkailijaa. Kokoukset maanantaisin klo 18-19.30 Nöykkiössä ulkona ja nuokulla.

Kotkat

Sampoina Hannamari Haikonen, Isla Purtilo, Elina Järvinen, Paavo Nissinen, Nea Heikkinen, Akseli Ala-Juusela ja Elli Heikkinen. Joukkueessa mukana 10 seikkailijaa. Kokoukset tiistaisin klo 18-19.30 Nöykkiön kololla.

Toisen vuoden seikkailijat (s. 2009)

Liilat Virtahevot
Sampoina Marika Ketomäki, Anne Porrassalmi, Suvi Rajamäki ja Onerva Vilkman. Joukkueessa mukana 12 seikkailijaa. Kokoukset torstaisin klo 18-19.30 kololla.

Kolmannen vuoden seikkailijat (s. 2008)

Flanöörit (tässä ryhmässä sekä 2008 että 2009 syntyneitä)
Sampoina Nella Selin, Siiri Aleksejev, Suvi Simola, Aleksi Heikkinen, Oona Larmala ja Vilma Rönty sekä luotsina Anna Syrjänen. Joukkueessa mukana 9 seikkailijaa. Kokoukset keskiviikkoisin klo 18-19.30 kololla.

Laiskiaiset
Sampoina Larissa Olasvuori, Eve Koivula ja Hanna Kalliomäki. Joukkueessa mukana 15 seikkailijaa.
Kokoukset torstaisin klo 18-19.30 kololla ja lähimaastossa.

Vastaava sampo:

Elina Järvinen
elinamaria.jarvinen@kolumbus.fi