Ohjeita

Osallistumis- ja peruutusohjeet

Pääsääntöisesti kaikilla retkillämme retki-ilmoittautuminen on sitova ja retken voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti ilmoittamalla siitä retken johtajille sähköpostitse. Jos kyseessä on koko lippukunnan retki, peruutus tehdään osoitteeseen mastonvartijat1982(a)gmail.com. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutuksen voi tehdä maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksella retkimaksulle voi hakea hyvitystä partiovakuutuksesta.

Back to Index

Kuinka löytää laskun jäsenrekisteri Kuksasta

1. Mene osoitteeseen kuksa.partio.fi ja kirjaudu sisään.
2. Valitse oikeasta yläkulmasta henkilö, jonka tietoihin haluat mennä (usein lasku löytyy huoltajan tiedoista) ja siirry henkilön tietoihin.

image.png

3. Valitse laskut.

image.png

4. Tältä sivulta näet kaikki avoimet laskut. Mikäli jotakin laskua ei vielä näy, sitä ei välttämättä ole vielä laskutettu.

Back to Index

Partiovaatetus

Mastonvartijoissa sudenpennut käyttävät tummansinistä collegea ja muut partiolaiset tummansinistä partiopaitaa tai halutessaan partiomekkoa. Partioasua käytetään ainakin juhlissa, lipunnostoissa, leirien avajaisissa ja päättäjäisissä sekä muissa edustustilaisuuksissa. Sudenpennut voivat käyttää partiocollegea vaikka joka kerta ollessaan partiossa. Partiopaidan lisäksi partioasuun kuuluvat tietysti partiohuivi sekä siistit housut tai hame.

Täältä löydät Suomen Partiolaisten ohjeistuksen partioasusta ikäkausittain.

Partiopaitoja myy Scandinavian Outdoors Store:

Sudenpentujen college-paita
Partiopaita, lasten koot
Partiopaita, naisten malli
Partiopaita, perusmalli

Partiopaitoja myydään myös aika ajoin esimerkiksi Facebookin Partiokirpputorilla ja myös Mastonvartijoiden varusteet kiertoon -Facebook-ryhmässä on ollut myynnissä sudenpentujen paitoja.

Partiopaitaan ostetaan seuraavat merkit itse:

Piirimerkki, pääkaupunkiseutu
Paikkakuntatunnus, Espoo
Maatunnus
Suomen Partiolaiset, SP:n tunnus

Lupausmerkki WAGGGS ja lupausmerkki WOSM annetaan kerran lippukunnassamme, eli ensimmäistä kertaa lupausta antavat saavat sen ja muut voivat joko ostaa tai siirtää sudenpentujen paidasta partiopaitaan.

Back to Index