Mastodontti tekee paluun

Vuosia sitten postilaatikkoon vielä sujahti paperinen läpyskä, jonka etusivua koristi nimi Mastodontti. Mastodontti oli lippukunnan oma lehti, joka sisälsi esimerkiksi haastatteluja, juttuja ryhmien ja lippukunnan retkiltä sekä ryhmien omia esittelyjä. Viimeisimmästä Mastodontti-lehden numerosta on kulunut jo vuosia, ja nyt on aika kääntää uusi sivu auki. Mastodontti tekee paluun – tosin hieman päivitetyssä ja ekologisemmassa muodossa. Tästä lähtien lippukunnan partioarjen kotisohvalle tuo Mastonvartijoiden oma blogi, joka sekin kantaa nimeä Mastodontti!

Idea blogin perustamisesta on hautunut jo useamman vuoden ajan. Blogimuotoinen Mastodontti mahdollistaa sen, että jo yksi juttu riittää postauksen luomiseen, kun taas lehden julkaisuun vaaditaan aina vino pino juttuja kerralla. Lehden vaihtuessa blogiin lippukunnan ryhmiä kannustetaan yhä sisällön luomiseen ja mavalaisten kädenjälkeä tullaan näkemään täälläkin! Luvassa on katsauksia erilaisiin tapahtumiin ja lippukunta-arkeen sekä muuta partioaiheista sisältöä. 

Toivottavasti te, kotiväki, mavalaiset sekä muiden lippukuntien edustajat tai ehkäpä sattumalta tänne eksyneet, innostutte lukemaan uudistunutta Mastodonttia. Tämä viestintävastaava täällä ainakin jo odottaa innoissaan, että saamme luotua Mastodontti-blogista kanavan, joka välittää enemmän kuin pintaraapaisun siitä, mitä me Mastonvartijoissa teemme.

Vaikka tämä kevät on osoittanut, että auringonpaiste ei poissulje yhtäaikaisen raekuuron tai kaatosateen mahdollisuutta, toivotan teille silti oikein aurinkoisia ja nautinnollisia kevätpäiviä. Palaillaan pian uusien postausten kera!


– Anna