Fauna 2019

Hei,
kevät on jo pitkällä ja lähdemme ensi viikolla lippukuntamme perhepartiolaisten, sudenpentujen ja seikkailijoiden kanssa kesäleirille Kavalahteen, Inkooseen.

Alta löydät Faunan leirikirjeen, jossa on kaikki oleellinen leiriin liittyen. Toinen liite sisältää pakkauslistan, jonka voi halutessaan tulostaa ja ruksia sitä mukaan tavarat, kun ne on pakattu (ja nimetty!).

p.s Jos kotoa löytyy, mukaan voi pakata 2 x wc-paperihylsy sekä kananmunakennon.

Tiistaina 28.5. lähti myös lasku leiristä. Laskut eivät kuitenkaan ole tulleet sähköpostitse perille vaan joutuneet bittiavaruuteen. Lasku löytyy onneksi myös Kuksasta. Alla on ohjeet laskun löytämiseen. Jos sitä kautta ei löydy, laita sähköpostia mastonvartijat1982(a)gmail.com, niin laitamme sähköpostilla uuden tulemaan. Samalla voitte tarkistaa, onko teillä jäänyt joku muukin lasku maksamatta, koska erääntyneitä maksuja kevään osalta on aika paljon! Toivomme kovasti, että maksatte laskun eräpäivään mennessä! Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, laittakaa viestiä taloudenhoitajalle Anna-Riikka Kutinlahdelle (arkutinlahti(a)gmail.com), niin homma varmasti onnistuu!
Kohta nähdään, jes!

Ohjeet, kuinka löytää lasku jäsenrekisteri Kuksasta:
1. Mene osoitteeseen kuksa.partio.fi ja kirjaudu sisään.
2. Valitse oikeasta yläkulmasta henkilö, jonka tietoihin haluat mennä (usein lasku löytyy huoltajan tiedoista) ja siirry henkilön tietoihin.

image.png

3. Valitse laskut.

image.png

4. Ja sieltä pitäisi löytyä kaikki avoimet laskut. Taloudenhoitajamme Anna-Riikka on tällä viikolla tarkistanut kaikki maksut, joten tietojen pitäisi olla ajantasalla!


Pahoittelut vaivannäöstä ja kaunis kiitos siitä, että jaksat kuitenkin nähdä tämän vaivan ja maksat laskun ajoissa!
Ystävällisin terveisin, Faunan väki