Jamboree varainkeruu

Mastonvartijoiden yhdeksän nuorta suuntaavat kesällä kohti Etelä-Koreaa ja siellä järjestettävää maailman Jamboreeta. Leiri järjestetään neljän vuoden välein ja ensi kesän maailman Jamboreelle Etelä-Koreaan kokoontuu noin 50000 partiolaista ympäri maailmaa. 

Mastonvartijoiden nuoret keräävät matkalle varoja tekemällä vanhempiensa avustuksella vappumunkkeja ja -simaa. Voit oheisen lomakkeen avulla tehdä etukäteistilauksen ja varmistaa saatavuuden. Teethän tilauksen viimeistään torstaina 20.4., niin ehdimme saada riittävän määrän simaa tekeille.

Valmiit munkit ja simat voi noutaa kolmena eri ajankohtana kololtamme (partion kokoontumispaikalta) Latokaskesta (Kaskipiha 1 – K-Marketin kanssa sama rakennus, mutta sisäänkäynti rakennuksen takana) – valitse lomakkeelta sinulle sopiva ajankohta.

Järjestämme samaan aikaan myös munkkikahvilan – tervetuloa simalle tai kahville sekä munkille kolollemme lauantaina 29.4. klo 11-15 ja sunnuntaina 30.4. klo 11-13. 

Munkit ovat laktoosittomia ja munattomia. Erikseen on mahdollista tilata myös vegaanisia munkkeja, eli maidottomia munkkeja.

Maksu noudettaessa joko käteisellä, kortilla tai Mobilepaylla.

Tilauslomakkeeseen pääsee tästä: https://forms.gle/7bMhutyR3bwq539Z8