Kevätkokous ja johtajiston päivä 19.3.

Lippukunta kokoontuu jälleen yhteisten asioiden äärelle, kun Mastonvartijoiden sääntömääräistä kevätkokousta vietetään sunnuntaina 19.3.2023 klo 16 Mavan kololla osoitteessa Kaskipiha 1. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Google Meetin välityksellä. Mukaan pääset tietokoneen selaimessa tai mobiililaitteen Meet-sovelluksella osoitteessa lyli.fi/mavankevatkokous.

Ennen ja jälkeen kevätkokouksen vietetään tuttuun tapaan johtajiston päivää. Ennen kevätkokousta järjestetään työpaja, jossa työstetään lippukunnan yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Mavan tavoitteena on vuonna 2023 luoda lippukunnalle yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka avulla arvioidaan lippukunnan toimintatapoja ja edistetään yhdenvertaisuuden toteutumista lippukunnassa, jotta Mavaan olisi yhä useamman helppo tulla. Pajassa pohditaan ja tarkastellaan yhdessä, missä mennään nyt ja mihin haluamme yhdessä päästä!

Pajan jälkeen ohjelmassa on ruokailu. Kevätkokous alkaa klo 16. Kokouksen jälkeen noin klo 17 eteenpäin voi vielä jäädä pelailemaan lautapelejä ja vaihtamaan kuulumisia! Voit osallistua mielesi ja menojesi mukaan koko tai osaksi aikaa.

Sunnuntain 19.3. ohjelma: 

14:00 Yhdenvertaisuuspaja

15:30 Ruokailu

16:00 Lippukunnan kevätkokous alkaa

17:00 Yhteistä hengailua lautapelien parissa


Voit ilmoittautuessa valita, mihin kaikkiin osioihin haluat osallistua. Voit tulla paikalle vain yhteen osioon tai olla mukana koko päivän! Ilmoittaudu mukaan johtajiston päivään sekä kevätkokoukseen viimeistään perjantaina 17.3. Kuksassa: kuksaan.fi/58933