Kohtaaminen 4.9.2022

Pian Kohdataan!

Perinteinen partioparaati järjestetään PäPan ja Uudenmaan Partiolaisten yhteisvoimin sunnuntaina 4.9. Helsingin keskustassa klo 11:15 alkaen. Mastonvartijat siirtyvät Helsinkiin yhdessä julkisilla kulkuneuvoilla. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Paraati päättyy Senaatintorille noin klo 13:30, jonka jälkeen sudenpennut ja seikkailijat lähtevät julkisilla kotia kohti ja halukkaat tarpojat ja johtajat Suomenlinnaan piknikille.

Lippukunnan rummut on jo kaivettu esille ja Mavan huutojakin taas harjoiteltu (huutoja voit kertailla tältä sivulta). Olemme siis valmiina! Mavasta Kohtaamiseen saavat osallistua kaikki toisen vuoden sudenpennuista lähtien. Myös perhepartiolaiset ovat tervetulleita oman aikuisen tai aikuisten kera. Tänä syksynä ensimmäistä vuotta aloittavat sudenpennut eivät vielä osallistu tapahtumaan.

Tapahtumassa näytetään samalla ei-vielä-partiolaisille, millainen mahtava joukko meitä partiolaisia on ja täytetään Helsinki railakkaalla tunnelmalla. Toivotamme vanhemmat ja muut sukulaiset tervetulleeksi reitin varrelle meitä katsomaan ja kannustamaan!

Mavalaisten pukukoodina paraatissa on yhtenäinen partioasu eli nyt on hyvä hetki ommella viimeisetkin merkit partiopaitoihin ja -collegeihin kiinni. Ja kaulaan tietysti partiohuivi! Jos kotoa ei partiopaitaa löydy, voit hyvin osallistua paraatiin esimerkiksi muussa tummansinisessä vaatetuksessa.

Kohtaaminen on tapahtumana osallistujille ilmainen, mutta jokainen maksaa omat bussi- ja metromatkansa sekä ottaa tapahtumaan omat eväät mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 26.8.2022 mennessä: kuksaan.fi/53042. Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa mukaan!