Mavan syyskauden alkupamaus

Tervetuloa osallistumaan keskiviikkona 18.8. Mavan syyskauden alkupamaukseen. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään täysin ulkona, Latokasken metsästäjien majalla.

Alkupamauksessa jaetaan keväällä jakamatta jääneet ansio- ja taitomerkit. Tapahtuman pääpaino on kuitenkin mavalaisessa tekemisen meiningissä! Ohjelman lisäksi tarjolla on pientä purtavaa. Välipalan yhteydessä on tarjolla käsidesiä, mutta metsäolosuhteiden vuoksi tapahtumapaikalla ei ole vessaa tai käsienpesumahdollisuutta.

Tapahtuma on tarkoitettu niille mavalaisille, jotka ovat olleet toiminnassa mukana jo keväällä 2021. Emme vallitsevan tilanteen vuoksi voi kutsua perheitä ja vanhempia mukaan tapahtumaan. Alkupamaukseen ei voi myöskään osallistua sairaana tai edes lieväoireisena; tapahtumasta pois jäämiseen ei vaadita lääkärintodistusta, jotta kynnys saapua vähänkään sairaana olisi hyvin matala. Alkupamauksessa ei myöskään ole sisaruspiiriä ja turhaa koskettamista vältetään.

Huomioikaa, että alkupamaus järjestetään metsästysmajalla, jossa ei ole ollenkaan parkkipaikkoja saatavilla. Saavuthan siis paikalle pyörällä tai kävellen, ja varaat kulkemiseen tarpeeksi aikaa! Nappaa mukaan myös partiohuivi, oma muki ja istuinalusta. Märällä säällä heinikkoiseen maastoon hyvät kengät ovat kumisaappaat! Tapahtuma on maksuton, mutta siihen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme varautua eväin ja tiedämme kaikki osallistujat.

Ilmoittautua voit tästä linkistä viimeistään 16.8.2020: kuksaan.fi/43440

Lisätietoja: hannamari.haikonen(a)gmail.com tai mastonvartijat1982(a)gmail.com

Mitä: Mavan syyskauden alkupamaus

Missä: Metsästäjien maja, Latokasken pururadalla matkalla Vanttilaan. Lähin katuosoite on Vantinpuisto/Simaportti. Alla kuva; merkitty tähdellä.

Milloin: Ke 18.8.2021 klo 18-20

Kuka: Mavan jäsenet, jotka olivat mukana jo kevätkaudella 2021

Miksi: Partiokamut ja partio-ohjelmaa, viimein!

Mukaan: Huivi, istuinalusta ja oma muki!

Hinta: 0€

Ilmoittautuminen: Auki nyt-16.8. kuksaan.fi/43440