Mavan syyskauden alkupamaus

Ikävä partioporukkaa ja kokouksia? Kesäleirillekään ei päässyt. Onneksi on Mavan syyskauden alkupamaus! Tervetuloa mavalainen!

Kasvokkain tapahtuva partio potkaistaan käyntiin maanantaina 17.8. Mavan syyskauden alkupamauksessa. Juhlitaan yhdessä uuden alkua ja paketoidaan eriskummallinen partiokevät. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään ulkona, Latokasken metsästäjien majalla. Katso lopusta tarkat tiedot!

Alkupamauksessa jaetaan keväällä jakamatta jääneet ansio- ja taitomerkit sekä palkitaan Vuoden ryhmä kustakin ikäkaudesta. Tapahtuman pääpaino on kuitenkin mavalaisessa tekemisen meiningissä! Ohjelman lisäksi tarjolla on pientä purtavaa. Välipalan yhteydessä on tarjolla käsidesiä, mutta metsäolosuhteiden vuoksi tapahtumapaikalla ei ole vessaa tai käsienpesumahdollisuutta.

Tapahtuma on tarkoitettu niille mavalaisille, jotka ovat olleet toiminnassa mukana jo keväällä 2020. Emme vallitsevan tilanteen vuoksi voi kutsua perheitä ja vanhempia mukaan tapahtumaan. Alkupamaukseen ei voi myöskään osallistua sairaana tai edes lieväoireisena; tapahtumasta pois jäämiseen ei vaadita lääkärintodistusta, jotta kynnys saapua vähänkään sairaana olisi hyvin matala. Alkupamauksessa ei myöskään ole sisaruspiiriä ja turhaa koskettamista vältetään.

Huomioikaa, että alkupamaus järjestetään metsästysmajalla, jossa ei ole ollenkaan parkkipaikkoja saatavilla. Saavuthan siis paikalle pyörällä tai kävellen, ja varaat kulkemiseen tarpeeksi aikaa! Nappaa mukaan myös partiohuivi, oma muki ja istuinalusta. Märällä säällä heinikkoiseen maastoon hyvät kengät ovat kumisaappaat! Tapahtuma on maksuton, mutta siihen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme varautua eväin ja tiedämme kaikki osallistujat.

Ilmoittautua voit tästä linkistä viimeistään 15.8.2020: kuksaan.fi/36015

Lisätietoja: hannamari.haikonen(a)gmail.com tai mastonvartijat1982(a)gmail.com

Mitä: Mavan syyskauden alkupamaus

Missä: Metsästäjien maja, Latokasken pururadalla matkalla Vanttilaan. Lähin katuosoite on Vantinpuisto/Simaportti. Alla kuva; merkitty tähdellä.

Milloin: Ma 17.8.20 klo 18-20

Kuka: Mavan jäsenet, jotka olivat mukana jo kevätkaudella 2020

Miksi: Partiokamut ja partio-ohjelmaa, viimein!

Mukaan: Huivi, istuinalusta ja oma muki!

Hinta: 0€

Ilmoittautuminen: Auki nyt-15.8. kuksaan.fi/36015