Mavan syyskokous & johtajiston tapaaminen 21.11.

Tervetuloa lippukunnan syyskokoukseen ja johtajiston tapaamiseen!

Tästä pääset syyskokouksen kutsuun ja esityslistaan.

Talousarvio 2022

Toimintasuunnitelma 2022

Lippukunta kokoontuu jälleen yhteisten asioiden äärelle, kun Mastonvartijoiden sääntömääräistä syyskokousta vietetään sunnuntaina 22.11. klo 16 Nöykkiön nuorisotilalla osoitteessa Oxfotintie 4. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Google Meetin välityksellä. Mukaan pääset tietokoneen selaimessa tai mobiililaitteen Meet-sovelluksella osoitteessa lyli.fi/mavansyyskokous.

Kokouskutsun ja esityslistan löydät tämän sivun lopusta. Lisäksi hallituksen esitys Mavan toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2022 sekä talousarvio vuodelle 2021 lisätään sivulle ennen kokousta. Kokouksen sujuvoittamiseksi toivomme, että tutustut materiaaleihin jo hieman etukäteen.

Ennen ja jälkeen syyskokouksen vietetään tuttuun tapaan johtajiston päivää. Ennen syyskokousta ohjelmassa on kaksi työpajaa, joista voit valita itsellesi mieleisen. Toinen liittyy WAGGGSin johtamismalliin ja toinen liittyy pestaamiseen Mavassa. Pajojen jälkeen ohjelmassa on ruokailu ja halukkaille etäjoogaa. Syyskokous alkaa klo 16, jonka jälkeen jäädään vielä tutustumaan Mavaan ja mavalaisuuteen! Voit osallistua mielesi ja menojesi mukaan koko tai osaksi aikaa.

Sunnuntain 21.11. ohjelma: 

14:00 Nuorisotilan ovet aukeavat

14:30 Valittavana kaksi eri pajaa – valitse toinen

– Pestauskulttuuri Mavassa

– WAGGGSin johtamismalli

15:30 Ruokaa ja etäjoogaa tarjolla

16:00 Lippukunnan syyskokous alkaa

17:00 Mavan tavat ja perinteet: Tilaisuus kysyä ja oppia toisiltamme! Mitä uuden johtajan pitäisi tietää lippukunnasta? Miten ne lippukunnan huudot menikään? Minkälainen historia lippukunnalla on? Mitä tapoja ja perinteitä Mavalla on? Miltä lippukunnan vuosikello näyttä? Tämä osio sopii erityisesti uusille johtajille, jotka ovat liittyneet toimintaan esimerkiksi erikoisten koronavuosien aikana, tai juuri sitä ennen. Paikalle toivotaan myös vanhoja konkareita jakamaan historiatietoa.

18:15 Nuorisotilan ovet sulkeutuvat

Voit ilmoittautuessa valita, mihin kaikkiin osioihin haluat osallistua. Voit tulla paikalle vain yhteen osioon tai olla mukana koko päivän! Ilmoittaudu mukaan johtajiston päivään sekä syyskokoukseen viimeistään 17.11. Kuksassa: kuksaan.fi/46313