Mavan syyskokous & johtajiston tapaaminen 15.11.


Tervetuloa lippukunnan syyskokoukseen ja johtajiston tapaamiseen!


Lippukunta kokoontuu jälleen yhteisten asioiden äärelle, kun Mastonvartijoiden sääntömääräistä syyskokousta vietetään sunnuntaina 15.11. klo 16 Nöykkiön nuorisotilalla osoitteessa Oxfotintie 4. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Google Meetin välityksellä. Mukaan pääset tietokoneen selaimessa tai mobiililaitteen Meet-sovelluksella osoitteessa lyli.fi/syyskokous.

Kokouskutsun ja esityslistan löydät tämän sivun lopusta. Lisäksi hallituksen esitys Mavan toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2021 on jo katseltavissa. Myös talousarvio vuodelle 2021 lisätään sivulle ennen kokousta. Kokouksen sujuvoittamiseksi toivomme, että tutustut materiaaleihin jo hieman etukäteen.

Syyskokousta ennen ohjelmassa on johtajiston kokkisota ulkona trangioiden kera. Kokouksen jälkeen on vielä oiva tilaisuus jäädä porukalla valmistelemaan mahdollista ikäkausien päivätapahtumaa, jolla voisimme turvallisuussyistä korvata perinteisen jouluretken. Jos jouluretken korviketta ei järjestetä, on syyskokouksen jälkeen johtajistolle tarjolla koulutusta nuorisotilalla.

Ulkoillessamme huolehdimme käsihygieniasta ja turvaväleistä. Sisätiloissa on lisäksi tarjolla maskeja kaikille osallistujille. Paikalle saavutaan vain terveenä ja Kuksaan ilmoittautuneena.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan, ikäkaudestasi ja pestistäsi riippumatta! Voit osallistua mielesi ja menojesi mukaan koko tai osaksi aikaa. Nappaa mukaan ruokailuvälineet, säähän sopivat ulkoiluvaatteet sekä partiohuivi kaulaan. Syyskokousta varten pakkaa mukaan muistiinpanovälineet sekä halutessasi läppäri tai tabletti kokouksen seuraamista varten.


Sunnuntain 15.11. ohjelma:


14.00 Tapaamme Nöykkiön nuorisotilalla –> nuokulle voi jättää omat tavarat, joita ei ulkona tarvitse

14.15 Aloitamme kokkisodan Nöykkiön ala-asteen pihalla

16.00 Lippukunnan syyskokous alkaa, tarjolla pientä evästä

17.00 Syyskokous päättyy, mahdollisuus jäädä vielä suunnittelemaan ikäkausien päivätapahtumaa tai kouluttautumaan johtajiston kesken (ohjelma tarkentuu vielä tämän osalta)

19.00 Nuorisotilan ovet sulkeutuvat


Ilmoita itsesi mukaan vaikka heti, mutta viimeistään 13.11. Kuksassa: https://kuksaan.fi/38195