Liity jäseneksi

Partiolippukunta Mastonvartijat ry:n jonoon voi ilmoittaa uuden partiolaisen. Otamme mahdollisimman pikaisesti yhteyttä ja kerromme, mahtuuko toimintaamme tällä hetkellä mukaan vai ei. Jos tilaa ei heti löytyisikään, voivat uudet tulokkaat jäädä jonoon odottamaan lippukunnassamme avautuvia paikkoja.

HUOM! Syksyllä 2017 tehdyn päätöksen mukaan jonoon voi liittyä aikaisintaan sen vuoden alusta alkaen, kun täyttää seitsemän vuotta.

Täytämme ryhmiä sitä mukaan, kun paikkoja vapautuu.

Lue tästä ohjeet ja ilmoita sen jälkeen itsesi tai lapsesi lippukuntamme jonoon:

1)  Ilmoittaudu ja rekisteröidy partion asiointipalvelussa

Kun haet partiopaikkaa perheen ensimmäiselle partiolaiselle (lapselle tai aikuiselle), toimi näin:

1. Mene osoitteeseen https://www.partio.fi/lippukunta/mastonvartijat-ry/ ja paina jäsenhakemus

2. Valitse Olen huoltaja ja haluan ilmoittaa huolletavani partioon -linkki (kun ilmoitat lasta) ja kun ilmoitat itseäsi (aikuinen) valitse Olen aikuinen ja haluan liittyä partioon -linkki ja täytä lomake.

3. Lisää lapsesi tiedot Perhe-osiossa valitsemalla Lisää huollettava.

4. Lisättyäsi lapsen tiedot, hae hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta Tee jäsenhakemus. Valitse lippukunnaksi Mastonvartijat ry, jonka löydät alasvetovalikosta. Mikäli haet itsellesi jäsenyyttä – tee jäsenhakemus itsellesi.

5. Mikäli haet jäsenyyttä useammalle henkilölle, toista ohjeen kohdat 4 ja 5.

Kun haet partipaikkaopaikkaa perheen toiselle lapselle (yksi tai useampi perheestä on jo partiolainen)

  1. Mene osoitteeseen asiointi.partio.fi ja kirjaudu sisään
  2. Lisää lapsesi tiedot Perhe-osiossa valitsemalla Lisää huollettava.
  3. Lisättyäsi lapsen tiedot, hae hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta Tee jäsenhakemus. Valitse lippukunnaksi Mastonvartijat ry, jonka löydät alasvetovalikosta. Mikäli haet itsellesi jäsenyyttä -tee jäsenhakemus itsellesi.

Kun haet partiopaikkaa perhepartioyksikölle, eli koko perheelle (perheessä ei ole aikaisemmin partiolaisia)

1. Mene osoitteeseen https://www.partio.fi/lippukunta/mastonvartijat-ry/ ja paina jäsenhakemus

2. Valitse Olen aikuinen ja haluan liittyä partioon -linkki ja täytä lomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet jatkoon.

3. Mene seuraavaksi osoitteeseen asiointi.partio.fi ja valitse Rekisteröidy ja käytä sähköpostissa kerrottua jäsennumeroa sekä sähköpostiosoitettasi.

4. Kirjaudu asiointipalveluun ja lisää itsellesi jäsenyys jäsenyys kohdasta ja sen jälkeen Perhe-osiossa voit lisätä itsellesi huollettavia

5. Lisättyäsi lapsen tiedot, hae hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta Tee jäsenhakemus. Valitse lippukunnaksi Mastonvartijat ry, jonka löydät alasvetovalikosta.

6. Mikäli haet jäsenyyttä useammalle henkilölle, toista ohjeen kohdat 4 ja 5.

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Tietojen tallentamisen jälkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun, jossa sitten ilmoitat lapsen mukaan partiotoimintaan.

UUTTA! Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, kutsumaan lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja. Asiointipalvelusta löytyy myös jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.

Lapsen tietoihin ei tule kirjoittaa huoltajan omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jotka ovatkin jo huoltajan omissa tiedoissa. Jos lapsella ei ole vielä puhelinnumeroa voit käyttää esim. numerosarjaa 123456789. Lapsella ei tarvitse olla vielä omaa sähköpostiosoitetta.

Kuvauslupa tarkoittaa, että lippukunnan jäsentä saa kuvata partiotoiminnassa ja kuvia saa julkaista HKPT:n sähköisissä kanavissa. Kuvia voidaan joskus luovuttaa medialle tapahtumasta tehtävää juttua varten. Mikäli et halua antaa kuvauslupaa, kerro tästä lapsesi ryhmänjohtajalle sekä aina tapahtumailmoittautumisten yhteydessä. Tutustu partion tietosuojaselosteeseen täällä.

2) Odota lippukunnalta vastausviestiä

Pyrimme vastaamaan viikon sisällä ja kertomaan, onko kyseisessä ikäryhmässä tilaa. Jos tilaa on, voi partiota tulla kokeilemaan kaksi kertaa, jonka jälkeen tulee tehdä päätös, jatkaako harrastusta.

Jos ryhmissä ei ole tilaa, voi jäädä odottamaan paikkaa. Suosittelemme kuitenkin vahvasti, että tekee hakee myös lähialueen muihin partiolippukuntiin, jotta harrastuksen pääsee aloittamaan silloin, kun siitä on innoissaan ja siitä on kiinnostunut!

3. Maksa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu, kun lasku saapuu

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 64,50 euroa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten alueella. Jäsenmaksu sisältää Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet. Kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Jäsenyyden myötä saat kotiisi Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehden.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset ja vuonna 2022 se on 46,50 euroa. Tähän maksuun ei sisälly partiolehtiä. Perhepartiotoimintaan osallistuvien 4-6 vuotiainen III-jäsenmaksuluokka vuonna 2022 on 23,50 euroa. Alle 4-vuotiailta ei peritä omaa jäsenmaksua.

Kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa partiota. Niinpä voit tarpeen tullen hakea vapautusta jäsenmaksun maksamisesta. Huomaathan, että vapautus tulee anoa ennen  kuin saamasi jäsenmaksulasku erääntyy.  Näin haet jäsenmaksuvapautusta

Partiolaisella on toissijainen partiotapahtumia koskeva partiovakuutus LähiTapiolassa. Jäsenkortilla saa myös alennusta useista retkeilykaupoista.

Lippukunnan erillisen vuosijäsenmaksun sijaan Mastonvartijoiden retkille, leireille ja tapahtumiin maksetaan tapahtuman jälkeen osallistumismaksu, jolla katetaan esimerkiksi ruokailukuluja, kämppävuokraa ja kuljetuksia. Esimerkiksi kahden yön viikonloppuretken maksu on tyypillisesti 25-35 euroa.

Lisätietoja ja kysymykset: mastonvartijat1982@gmail.com tai 050 547 3090/Larissa “Laija” Olasvuori

HEI AIKUINEN, TULE MUKAAN HAUSKAN HARRASTUKSEN PARIIN!

Kuka sanoi, ettei partioon voi liittyä aikuisenakin? Meillä on tarjota sinulle monenlaisia, eri kokoisia ja kiinnostavia pestejä, tukea ja ohjausta partiopolullesi sekä mahtava johtajayhteisö ja yhteistä ohjelmaa sekä hyvän hengen lippukunta, johon toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan!

Kasvavassa lippukunnassamme on iso tarve aikuisille johtajille. Jos olet kiinnostunut tekemään jotakin pientä yhteisen hyvän eteen tai ottamaan vastaan vaikka suuremmankin pestin, olethan yhteyksissä uusista jäsenistä vastaavaan Laijaan!

Ota rohkeasti yhteyttä:

mastonvartijat1982@gmail.com tai soita 050 547 3090 / Larissa “Laija” Olasvuori.

Muut Espoonlahden alueen lippukunnat:

  • Haukkavuoren Haltiat 
  • Kaskenpolttajat 
  • Karhunvartijat
  • Lounapartio
  • Mesikämmet
  • Kivenlahden Piilevät

Lisätietoa muista lippukunnista saat suoraan heidän nettisivuiltaan sekä täältä.