Perhepartio

Perhepartio on perheen yhteinen harrastus, johon 0–6-vuotiaat lapset osallistuvat yhdessä oman aikuisen tai aikuisten kanssa. Myös perheen isommat lapset ovat tervetulleita mukaan, mutta ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti alle kouluikäisille.

Mastonvartijoiden perhepartioryhmä Majavat tapaa kerran kuussa noin 1,5 tunnin mittaisissa kokoontumisissa, tyypillisesti kuun ensimmäisenä lauantaina. Ryhmänjohtajina toimivat Mari Honkanen, Havu Härmä ja Venla Härmä, mutta perheiden aikuisia otetaan mieluusti mukaan tapaamisten suunnitteluun ja toteutukseen.

Tapaamisten aikana retkeilemme porukalla metsässä ja kaupungissa, tutkimme vuodenaikojen mukana muuttuvaa luontoa, testailemme kädentaitoja, partio- ja retkeilytaitoja sekä tietysti leikimme ja vietämme aikaa yhdessä. Tärkeä osa tapaamisia on myös kotoa tuotujen eväiden syönti! :) Perheet toimivat usein omina tiimeinä tai muutaman perheen pienryhmissä aikuisten auttaessa ja ohjatessa lapsia.

Perhepartiossa kaikki toimintaan osallistuvat perheenjäsenet ovat Mastonvartijoiden jäseniä. Sekä mukana kulkeva aikuinen tai aikuiset että perheen lapset liittyvät partion jäseniksi sekä maksavat jäsenmaksun, jos haluavat jäädä mukaan toimintaan tutustumiskertojen jälkeen.

Partion jäsenmaksu vuodelle 2023 on aikuisille 64,50 € sekä 4-6-vuotiaille lapsille 23,50 €. Alle 4-vuotiailta ei peritä omaa jäsenmaksua. Partion jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen.

Tarkemmat ohjeet partioon liittymisestä ja jäsenmaksuista löydät täältä.

Innostus heräsi, miten pääsemme mukaan?

Perhepartiota voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa sitoutumatta toimintaan.

Jos perheenne on kiinnostunut tulemaan mukaan, laitathan rohkeasti WhatsApp- tai tekstiviestiä tai sähköpostia perhepartiovastaava Havulle, jonka yhteystiedot löydät alempaa sivulta. Viestissä voit kertoa, keitä toimintaan olisi tulossa mukaan sekä antaa puhelinnumerosi, jos saamme lisätä sinut perhepartioryhmä Majavien yhteiseen WhatsApp-ryhmään. WhatsApp-ryhmässä saat tietoa tulevasta toiminnasta ja voit ilmoittaa perheesi mukaan tapaamisiin. Kahden tutustumiskerran jälkeen voitte tehdä perheessänne päätöksen, haluatteko liittyä partion jäseniksi ja jatkaa mukana toiminnassa.

Näin saat meihin yhteyden

Innostusta lähteä mukaan? Kysyttävää perhepartiosta? Ehkä liittyisit jopa joukkoomme yhdeksi ryhmänjohtajista? Ollaan yhteyksissä!

Havu Härmä
Mavan perhepartiovastaava
puh. 045 111 2810
havu.harma(a)gmail.com

Perhepartion kokoontumiset keväällä 2023

PäivämääräKellonaikaPaikkaMitä tehdään?
Lauantai 4.2.2023 10:30–12:00Latokasken asukaspuisto, Lehtikaskentie 7Pulkkamäki kutsuu! Ohjelmassa mäenlaskua, luovia lumileikkejä sekä kuppi kuumaa juotavaa retkikeittimellä. Omat pulkat, liukurit ja mukit mukaan. Myös muovipussilla suojatun pehmolelun voi ottaa mukaan lelujen mäenlaskukisaa varten.
Lauantai 4.3.202210:30–12:00Mastonvartijoiden kolo, Kaskipiha 1, sisäänkäynti Latokasken ostarin takaaPienemmät ja isommat kädet pääsevät vauhtiin, kun perhepartio testailee kädentaitojaan, upottaa sormet multaan ja tutkii uuden elämän versomista.
Lauantai 1.4.202310:30–12:00Mastonvartijoiden kolo, Kaskipiha 1, sisäänkäynti Latokasken ostarin takaaTällä tapaamisella kololle leviää sekä leipomusten tuoksu että sideharsorullat, kun harjoittelemme yhdessä arjesta tuttuja taitoja keittiössä ja pienissä haaveritilanteissa. Mukaan voi ottaa jälleen oman pehmolelun, joka saattaa päästä potilaaksi nallesairaalaan.
Lauantai 6.5.202310:30–12:00Luontokohde Espoossa, paikka tarkentuu lähempänäKeväinen luonto kutsuu perhepartiolaiset tarkkailemaan siellä viihtyviä lajeja, harjoittelemaan puukolla tai kuorimaveitsellä vuolemista sekä nautiskelemaan retkiherkkuja.
Lauantai–sunnuntai 27.–28.5.2023Aikataulu tarkentuu lähempänä retkeä, retkelle yhteiskuljetusKattilaniemen leirikeskus, Kattilajärventie 30, EspooTeltta pystyyn ja makuupussiin pötkölle! Koko lippukunta lähtee yhteiselle kevätretkelle ja levittää telttansa Kattilaniemen maastoon, perhepartiolaiset muiden mukana. Päiväseltäänkin saa tulla mukaan. Lisätietoa retkestä jaetaan lähempänä.