Sisupartio

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka kaipaavat partiossa erityistä tukea ja mukautuksia vamman, pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden perusteella. Partio-ohjelmaa sovelletaan osallistujien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sisuryhmää johtavat aikuiset sisujohtajat.

Lippukunnassamme on syksystä 2014 lähtien toteutettu noin 13-28-vuotiaiden, autismin kirjolla olevien nuorten sisupartiotoimintaa. Sisuryhmä tapaa viikoittain 1 h 45 min mittaisissa kokouksissa ja soveltaa toiminnassaan partion seikkailija- ja tarpojaohjelmia. Lisäksi sisut osallistuvat erilaisiin tapahtumiin sekä retkille ja leireille. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Espoonlahden seurakunnan ja Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistyksen kanssa.

Tällä hetkellä Mastonvartijoiden sisuryhmä on täynnä, mutta uusien tulokkaiden kannattaa olla sähköpostitse yhteydessä sisutoiminnan yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät sivun lopusta. Sisupartiotoimintaa pyritään tulevaisuudessa laajentamaan mahdollisuuksien mukaan.

Kun haluat tietää enemmän

Ryhmiä koskevissa asioissa kannattaa olla ensisijaisesti yhteydessä ryhmän omiin johtajiin. Uusia jäseniä koskevissa tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä sisutoiminnan yhteyshenkilöön.

Sisuryhmä Mavarana

Kokoukset maanantaisin klo 18.00-19.45 Soukan kappelilla
Johtajina Anna Syrjänen ja Tessa Verho

Sisutoiminnan yhteyshenkilö

Anna Syrjänen
050 358 1774
annalinnea.syrjanen(a)gmail.com